Uitgeverij Volt – Illustraties kinderboek (Reisdagboek van Travis Montgomery 2)

(, , , , , , )

Na “Reisdagboek van Travis Montgomery” door Victoria Farkas vroeg Uitgeverij Volt (Singel Uitgeverijen) me om deel 2 van dit kinderboek te illustreren: “Het reisdagboek van Travis Montgomery: Vakantie op de maan“. Ik maakte zo’n 100 potloodtekeningen voor dit leesboek.

Het is herfstvakantie in het jaar 2304. Travis Montgomery, inmiddels een ervaren reiziger na zijn trip naar Mars, houdt een (geheim!) dagboek bij over zijn vakantie naar de maan. Dat zijn grote-bemoeial-van-een-zus en zijn twee kleine-bemoeiallen-van-zusjes ook meegaan, neemt hij voor lief. Klaar om op te stijgen in zijn Nike-ruimtepak (het staat hem weergaloos) gaat er van alles mis nog voor vertrek. Zijn ouders zitten naakt in bad terwijl de Eagle Spaceshuttle bijna vertrekt en zijn zusje, die overal allergisch voor is, ademt een insect in. Zal de familie Montgomery ooit het reisprogramma van Halve Sikkel Reisbureau kunnen volgen?

In dit tweede reisdagboek breidt Travis zijn kennis over de maan uit. Vraag toestemming om zijn reisdagboek te lezen en trek je ruimtepak aan: de Eagle Spaceshuttle vertrekt al bijna!

Tijdens zijn reis houdt Travis een reisdagboek bij, en tekent wat hij denkt en ziet:

Pin It on Pinterest

Share This