Patienten Informatie Formulier (PIF) illustratie database

In opdracht van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) maakte ik illustraties die kinderen moeten informeren over het soort behandeling dat hen te wachten staat als ze kiezen om mee te doen aan een wetenschappelijk medicijnonderzoek.
Aan deze kinderen wordt een Proefpersonen Informatie Formulier meegegeven. Onderstaande illustraties begeleiden de tekst en geven de kinderen een beter inzicht in wat hen te wachten staat.

Het Proefpersonen Informatie Formulier verwijst ook naar de strip “Anne en het wetenschappelijk onderzoek naar de Groeneneuzengriep”.

Copyright illustraties
De illustraties mogen alleen gebruikt worden ter illustratie van Nederlandstalige Proefpersonen Informatie Formulieren voor minderjarigen formulier dat is ontwikkeld door de DCRF werkgroep PIF (op basis van een subsidie van ZonMw toegekend aan onderzoeker gezondheidscommunicatie Dr. P. Grootens-Wiegers).
Er is geen licentie aangeschaft voor in een andere of anderstalige PIF, noch voor enig ander of nieuw gebruik van de illustraties, in gedrukte, online of andere vorm. Voor ander of nieuw gebruik van de illustraties of als de illustraties gewijzigd of aangepast moeten worden, kunt u contact opnemen met illustrator Irene Cecile (www.irenececile.com, 06-36001150, irenececile@gmail.com). Er wordt dan een nieuwe licentie verstrekt waarvoor een nieuw marktconform gebruikerstarief wordt gerekend.

Copyright illustraties
De illustraties mogen alleen gebruikt worden ter illustratie van Proefpersonen Informatie Formulieren voor minderjarigen, zoals waarvoor een model is ontwikkeld door de DCRF werkgroep PIF, op basis van een subsidie van ZonMw toegekend aan onderzoeker gezondheidscommunicatie Dr. P. Grootens-Wiegers.
Er is geen licentie aangeschaft voor enig ander of nieuw gebruik van de illustraties, in gedrukte, online of andere vorm. Voor ander of nieuw gebruik van de illustraties, of als de illustraties gewijzigd of aangepast moeten worden, kunt u contact opnemen met illustrator Irene Cecile (www.irenececile.com, 06-36001150, irenececile@gmail.com). Er wordt dan een nieuwe licentie verstrekt waarvoor een nieuw marktconform gebruikerstarief wordt gerekend.

Pin It on Pinterest

Share This