Prijsbepaling en licenties voor illustratoren (online cursus) – schrijf je in voor de wachtlijst!

Alles over auteursrecht, licenties, uurtarieven, kortingen en prijzen voor jouw illustraties.

Meld je hieronder aan voor de wachtlijst om als eerste op de hoogte te worden gehouden als de deuren van deze online cursus weer open gaan!

“Prijsbepaling en licenties voor illustratoren” is dé meest praktische en diepgaande training op het gebied van prijzen, licenties, uurtarieven en kortingen voor jouw illustraties. 

Als jij op zoek bent naar een uurprijs waar je achter staat, een prijsmodel dat bij je past, weet je hoe je een projectprijs berekent en hoeveel kosten je kunt rekenen voor gebruikslicenties (en je je tekeningen beschermt), dan is dit de training voor jou.

Je leert wat gemiddelde prijzen zijn voor illustratoren (en voor (kinder)boeken, tijdschriften en kranten), en je kunt je daartoe verhouden. Ook snap je precies hoe je de waarde van je illustraties kunt verhogen, zodat concurrentie minder een rol speelt.

Je money mindset (hoe je je tot geld verhoudt) wordt een stuk gezonder, je weet hoe je onweerstaanbare offertes maakt, hoe je opdrachtgevers zelfverzekerd kunt vertellen wat je prijzen zijn en hoe het zit met licenties. Als je je prijzen wilt verhogen of een klant wil onderhandelen, weet je hoe je daar mee om kunt gaan. Zo kom je, samen met je klanten, tot een prijs die voor iedereen klopt. Jij blij, klanten blij

Zodat jij superleuke illustraties kunt maken én je gewenste jaarinkomen haalt!

Schrijf je hiernaast snel in voor de wachtlijst, zodat je als eerste op de hoogte wordt gehouden als de cursus weer van start gaat.

Pin It on Pinterest

Share This