In deze aflevering praat ik met Angelique Verheij, illustrator en grafisch ontwerper, gespecialiseerd in werken voor coaches, praktijken, opleidingen voor coaches en organisaties die zich inzetten voor mentaal welzijn.

Haar illustraties lijken op het eerste gezicht eenvoudig, maar bevatten vaak diepere lagen die thema’s aanraken als mentale gezondheid, het omgaan met verdriet, de schoonheid van de kleine momenten en koesteren. Via collage, doordachte woorden en zorgvuldig gekozen thema’s bieden haar illustraties troost, prikkelen en geven kracht, met een subtiele knipoog naar de menselijke emoties.

We hebben een mooi gesprek over hoe ze zich ook illustrator ging voelen en noemen, hoe ze tot haar niche gekomen is en  hoe dat het vinden van fijne klanten makkelijker maakte, en stappen zetten in plaats van in je hoofd blijven zitten. Over hoe ze te werk gaat als ze een opdracht krijgt, en daarin het proces durft los te laten en durft te vertrouwen, en over “uit m’n hoofd dagen”.

Angelique startte in februari 2023 een 1-op-1 coachingstraject bij mij.

Luister je mee?
Ik ben heel benieuwd wat jij uit deze podcast haalt. Ik hoor het graag! – op InstagramFacebook of Linkedin.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn

Online cursus: Prijsbepaling en licenties voor illustratoren

“Prijsbepaling en licenties voor illustratoren” is dé meest praktische en diepgaande training op het gebied van prijzen, licenties, uurtarieven en kortingen voor jouw illustraties. 

Als jij op zoek bent naar een uurprijs waar je achter staat, een prijsmodel dat bij je past, weet je hoe je een projectprijs berekent en hoeveel kosten je kunt rekenen voor gebruikslicenties (en je je tekeningen beschermt), dan is dit de training voor jou.

En alles over jouw waarde als illustrator, concurrentie minder een rol laten spelen, je money mindset, auteursrecht, licenties (en wat zijn redelijke licentie-prijzen), kortingen, vriendenprijsjes en nog veel meer.

Linkjes:

 

Podcast Irene:

coaching/mentoring voor illustratoren

Wil jij ook (meer) gaan verdienen met je illustraties, maar lukt het ondernemen nog niet zo goed, of zou dat beter kunnen? Ik help je graag!

In mijn coaching/mentoring traject voor illustratoren (startend of verder gevorderd) hebben we het over je aanbod, doelgroep, je specialisatie binnen de illustratie-markt en welke prijs je voor je werk vraagt. En: hoe zorg je voor meer zelfvertrouwen, hoe kun je je werk verkopen, hoe stel je een offerte op, en hoe komen klanten naar je toe?

En, als collega-illustrator, kan ik naast het ‘zakelijke stuk’ natuurlijk ook goed inhoudelijk met je meedenken.

Helemaal op maat, helemaal aangepast aan jouw behoeften. Meer informatie hierover vind je hier.

Online cursus: vind je illustratie specialisatie

Wil jij ook weten welke illustratie niche helemaal bij jou past? Zodat jij precies maakt waar je blij van wordt? En zodat mensen precies weten waarvoor ze jou kunnen inhuren en je hogere prijzen kunt gaan vragen?

Welke illustratie niches zijn er eigenlijk, wat is er mogelijk? En wat past dan bij jou? Meer informatie hierover vind je hier.

Pin It on Pinterest

Share This