Opdrachtgevers en aanbevelingen

Opdrachtgevers waar Irene Cecile (oa) voor werkte:
Uitgeverij Querido, Plint poëzie en beeldende kunst, Zeppers film en tv, TEDxLeiden, Universiteit Leiden, Club Interbellum, Eigen Huis & Interieur, Cost Effective Architecture, Uitgeverij Atlas Contact, Karakter Uitgevers B.V., Bureau Mdm., Volkskrant Magazine, Items tijdschrift voor vormgeving, Passionate Platform, Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), Stichting Present, Noordhoff Uitgevers, Geluksroute, Naturalis Biodiversity Center, Sugarfactory, Boom Uitgevers Amsterdam, The Big Draw Leiden, Legermuseum, Foam Fotografiemuseum Amsterdam, LUMC Magazine, Stichting Goed Rekenonderwijs (SGR), Slideluck Potshow, NS Try Out Festival, Uitgeverij Micromys, Rotary International, NEMO Science Center, Universe Awareness (UNAWE).

 

Mijn werk werd (oa) gepubliceerd door:
Uitgeverij De Geus, Ésta magazine, Penguin Books, Uitgeverij Augustus, RKD Nederlands Instituut voor Kunstgeschiedenis, De Volkskrant, Tijdschrift voor Professionele Fotografie (PF), Ground Magazine, Leidsch Dagblad, Xpublishers, GUP, Schretlen & Co, Thieme Art – Thieme GrafiMedia Groep, Van Lennep, Adbusters, The Pepin Press, AaOo magazine.

 

Irene is vrolijk en creatief, dat maakt het samenwerken met haar heel leuk. De communicatie is open en helder, waardoor er snel een resultaat lag waar alle partijen achter stonden. En, ze is eigenwijs genoeg om bij te sturen waar nodig.
Ianthe Mantingh

Architect / directeur, Zijdekwartier architecten

De samenwerking met Irene was prettig en professioneel. Heldere communicatie en ze vertaalde uitstekend wat ik bedoelde. Het zijn prachtige tekeningen geworden!
Floris Dekker

Osteopaat, Dekker Osteopathie

Irene heeft een gedicht geïllustreerd dat ik als cadeau heb gegeven aan een vriendin die een dochtertje had gekregen. Ze heeft op basis van mijn wensen met haar illustratie precies de juiste sfeer getroffen. Ik vond het heel bijzonder om te zien hoe Irene zo zorgvuldig te werk is gegaan en het resultaat heeft mij en mijn vriendin echt ontroerd!
Anouk

Irene Cécile werkt snel, secuur en stemt je wensen en mogelijke oplossingen goed op elkaar af.
Martine Eskes

Secretaris stichting erven Rietveld, secretaris stichting Bep Rietveld, beheerder website Bep Rietveld

Irene hield een meeslepende PechaKucha over haar werk en de schoonheid van eenvoud en imperfectie. Je kon niet anders dan meteen daarna te gaan browsen in haar werk. Ik zou haar warm aanbevelen als je iets ingewikkelds in beeld uitgelegd wilt hebben en toegankelijkheid en originaliteit wilt uitstralen.
Audrie van Veen

blogger , The Europeanologist

Voor Passionate maakte Irene een illustratie bij ‘Beloega’, een verhaal van Robin Kramer. Ze maakte er een kunstwerkje op zich van, dat tegelijkertijd prachtig bij het verhaal paste en bij de ambitie van Passionate om verhalen op een aantrekkelijke manier online aan te bieden. Ook wat betreft communicatie was het erg prettig samenwerken met Irene.
Merel Jansen

Redacteur, Passionate Bulkboek

Voor het Discovery Festival vroegen we Irene een korte presentatie over haar werk te houden in een zeer specifiek format: 20 slides, 20 seconden per slide. Dat bleek voor menig deelnemer een struikelblok, maar niet voor Irene. Ze hield een helder verhaal met een flinke dosis humor. Irene begreep van tevoren precies wat de bedoeling was, kon de doelgroep van ons festival goed inschatten en ze hield zich aan de afspraken. Ik heb erg prettig met haar samengewerkt en zou dat graag nog eens doen!
Miranda Jansen

ad interim Adviseur Wetenschapscommunicatie Universiteit Leiden en voormalig wetenschapsprogrammeur, Discovery Festival

Tijdens het samenwerken merkte ik dat Irene zich heel goed inleefde in de zakelijke en minimalistische uitstraling die ik voor ogen had. Het resultaat is superstrak en rationeel. Precies de esthetiek die ik zocht.
Ruben

Architect, Cost Effective Architecture

Irene heeft van meet af aan actief met ons meegedacht over de boodschap die we met Buddy Talk willen uitdragen en hoe het logo en de huisstijl hierin konden passen.
Kim-Lan Jong Baw

Mede-oprichter, Buddy Talk

Irene Cécile weet de juiste vragen te stellen en denkt mee met de opdrachtgevers. Het resultaat was spannend. Wel rustig en eenvoudig, zodat wij leken het zelf kunnen bijwerken. De samenwerking is steeds heel soepel gegaan.
Rosemarijn van Limburg Stirum

Kerk aan het Noordeinde

Irene werkt snel, doelgericht en efficiënt met regelmatig overleg en terugkoppeling naar ons over de voortgang.
Marijke Hendriks

GZ psycholoog, Transparant Leiden

Wij hebben in 2014 met Irene Cecile gewerkt om visuals van de verbouw van een rijksmonument te hebben. De communicatie liep soepel en goed en het eindresultaat was naar wens: het leverde mooie beelden op van de situatie, waarmee het voor toekomstige huurders mogelijk was om hun woning voor te stellen voor het af was.
H. Bos

Ik heb Irene Cécile gevraagd een huisportret te maken van mijn studentenhuis. Haar eigen stijl sprak mij en mijn huisgenoten erg aan. De samenwerking verliep soepel en Irene had veel aandacht voor onze wensen. Mijn huisgenoten en ik zijn ontzettend blij met het resultaat. Op de tekening zijn zelfs de allerkleinste details van ons huis te zien!
Janna Huisman

student

Samenwerken met Irene is heel belonend. Ze maakt regelmatig illustraties bij de sommen in de werkboeken van de Sommenfabriek. Die tekeningen zijn levendig, kleurrijk en aansprekend en passen precies bij de doelgroep. Daarnaast heeft ze me geholpen door heel constructief mee te sparren over de vormgeving van mijn boeken en mijn bedrijfsnaam. Door door te vragen naar mijn ideeën en steeds verder te graven, kwamen we op een naam en logo die precies passen bij mijn bedrijf.
Liesbeth van der Plas

De Sommenfabriek

Irene gevraagd om een huisportret te maken van het huis van onze zoon voor zijn huwelijk.
Het is een prachtige tekening geworden.
Irene is een fijn mens, stond altijd klaar met haar advies en hulp. Onze kinderen zijn heel erg blij met dit professionele en fantastische portret.
Leny de Gier

Als bij toeval kwam ik de illustraties van Irene tegen. Haar stijl sprak mij erg aan. Ik heb haar gevraagd mijn logo en een aantal extra illustraties te ontwerpen. Van een foto van mijzelf heeft ze mijn logo ontworpen. En na mijn vele verzoekjes tot aanpassingen (wat een geduld) ben ik na vele jaren nog steeds immens tevreden met het resultaat.
Maddy-Devi Homburg

Opruimjuf bij Online-Opruimcoach.nl, Professional Organizer Anderstevoren

Irene is professioneel, praktisch en creatief. Duidelijke afspraken, prettig contact, geweldig mooi resultaat. De volgende keer ga ik voor mijn illustraties weer naar Irene.
Frank Rood

CEO - Senior Trainer, MyTime Creator

Het is heel prettig met Irene samenwerken. Ze is erg goed in haar vak. Ze heeft de gave om met haar illustraties prachtig de geschreven tekst te visualiseren. Hierdoor konden wij onze boodschap nog beter aan de lezer overbrengen.

Nathalie Schlattmann

GZ-psycholoog, Klinisch Psycholoog, psychotraumatherapeut (NtVP), de Bascule

De samenwerking met Irene is uitermate prettig; door haar achtergrond als biologe begrijpt ze goed wat er bedoelt wordt en welke details net het verschil kunnen maken. Ze staat open voor suggesties, is betrouwbaar en het overleg is efficiënt. We zijn gestart met één project en gezien de goede ervaring hebben we onze samenwerking uitgebreid en gaan we nu een reeks aan medische infographics maken.
Liselotte van Hest

Klinisch geneticus, Amsterdam UMC, locatie VUmc

We hebben Irene ingeschakeld voor een lastige opdracht: het verstrippen van landbouwtechnieken voor laaggeletterde doelgroepen met uiteenlopende culturele achtergronden. Irene begreep feilloos haar opdracht, levert betrouwbaar en komt met goede suggesties. Er zit humor in de tekenstijl van Irene en dat is fijn voor educatieve illustraties. Het belangrijkste: de boeren die werken met de ’strips’ zijn enorm dankbaar en maken er wekelijks gebruik van.
Hedwig de Coo

Communicatie specialist, Oxfam Novib

Voor de verschillende huisartspraktijken en CJG’s in Apeldoorn wilden we folders laten maken over koorts en oorpijn voor ouders van jonge kinderen. Irene bleek een gouden vondst: ze heeft een mooie eenvoudige vormgeving verzorgd, met aantrekkelijke en duidelijk communicerende illustraties. Door haar academische achtergrond begrepen we elkaar goed en konden we snel tot resultaten komen. We zijn erg blij met het resultaat, en krijgen veel positieve berichten van huisartsen uit de regio.
William van Ark

Manager Zorg Spoedposten Apeldoorn, Winterswijk en Zutphen, HuisartsenOrganisatie Oost-Gelderland (HOOG)

Het is fijn samenwerken met Irene. Ze is van de heldere afspraken en ze denkt mee waardoor producten beter worden. Irene heeft voor verschillende educatieve producten van Naturalis tekeningen gemaakt. Ik denk dat we in de toekomst nog wel een keer een beroep op haar creativiteit gaan doen.
Krista Leusink

Inhoudsontwikkelaar educatie, Naturalis Biodiversity Center

Irene heeft een hele waardevolle rol gespeeld bij de ontwikkeling van het stripboek ‘Anne en de Groeneneuzengriep’: niet alleen verzorgde zij de mooie tekeningen, maar ze wist ook creatief en kritisch mee te denken over hoe we de inhoud en de boodschap zo effectief mogelijk kunnen communiceren. Een hele prettige en succesvolle samenwerking!
Dr. Ronella Grootens

Onderzoeker/Onderwijzer, Vrije Universiteit Amsterdam

De samenwerking met Irene heb ik als zeer prettig ervaren. Het contact via de telefoon en de mail over de opdracht en de illustraties was prettig en duidelijk. Irene denkt goed mee over hoe de illustraties eruit kunnen komen te zien. Na het geven van feedback op de illustraties ontving ik al snel de verbeterde illustraties, waarbij de feedback netjes is verwerkt. Hierdoor waren alle illustraties al snel compleet en ik ben zeer tevreden met het resultaat! Voor volgende opdrachten zullen wij zeker weer de samenwerking met Irene aangaan.
Nathalie van Hillo

Projectmedewerker Beleid en Operationele Zaken, Reddingsbrigade Nederland

Werken met Irene is een plezier. Haar heldere vraagstelling en creatieve oplossingen zorgen ervoor dat je samen tot een bijzonder eindresultaat komt. In gesprek met Irene weet ze altijd de juiste toon te raken.
Annette ter Haar

Manager ontwikkeling, Technolab

Irene heeft haar opdracht voor drie Informatie documentatie boekjes zeer prettig en professioneel uitgewerkt. Ze heeft zich goed verdiept in het betreffende onderwerp en waar nodig een eigen creatieve invulling gegeven (zelfs qua tekst). Dit alles passend bij de doelgroep en in een mooie, klare lijn. Een prima resultaat dus!
Ellen Bal

Lineair Beeldresearch

Ik had een idee voor een cartoon, maar ja: ik kan nog geen rondje tekenen. Gelukkig is er dan Irene, die de cartoon razendsnel en héél mooi illustreerde. Alsof ze in m’n hoofd kon kijken.
Chris Rommers

Chris Rommers webtekst+

Bij het zoeken naar een illustrator spraken de heldere tekeningen in haar portfolio me meteen aan. Met dat als inspiratie gingen we samen aan de slag. Ik was op zoek naar tekeningen die in één oogopslag weergaven hoe een baby juist aan de borst drinkt. Dat is supergoed gelukt. De plaatjes spreken voor zich. Irene beheerst de kunst een afbeelding te creeëren, die geen woorden nodig heeft.
Kim Schoonenberg

Lactatiekundige IBCLC

Ik werk heel graag met Irene samen: ze levert altijd een mooie productie of illustratie af, en is heel duidelijk over gemaakte afspraken en haar werkwijze. Alhoewel ze er zelf niet snel over zal beginnen, is ze is in tekst stiekem net zo origineel en sterk als in haar illustraties.
Julie de Graaf

journalist en bladenmaker

Zeer prettig werken met Irene. Diepgaande thema’s eenvoudig neerzetten waarbij er voldoende ruimte is voor de eigen verbeelding van de kijker was mijn vraag aan haar, en wat ben ik bijzonder verheugd met het eindresultaat. En natuurlijk helemaal wanneer het effect van de doelgroep is wat ik voor ogen had.

Wat ik bijzonder waardeerde in de samenwerking met Irene is haar geduld, enthousiasme, creativiteit en het kritisch meedenken om dat wat ik mijn hoofd had op papier te zetten. Een echte ambachtsvrouw pur sang.

Niño Jacobs

Senior leiderschaps coach/trainer

Wat eigenlijk begon als grapje werd al snel een serieus project. Als je de ontwerpen van Irene ziet kan het niet anders dan dat je enthousiast wordt. Ik ook.
Pilates is opgebouwd uit een serie bewegingen, hoe cool is dat om te illustreren. Op een leuke, heldere manier, maar met een twist. Irene kan dit.
Afgezien van het feit dat het resultaat waanzinnig gaaf is, is de totstandkoming vanuit mijn eigen netwerk met haar een mooi product op zich. Het resultaat is duidelijk. Te cool!!

Friedeke Verkleij-Veenman

Pilates Principles

Irene maakt dingen die tegelijk simpel en slim zijn en is een sterk observator met een speelse blik op dingen.
Irene denkt mee. Ze werkt nauwkeurig en stelt zich flexibel en transparant op aan de zakelijke kant van de samenwerking. Helemaal fijn was dat Irene aan het begin van de samenwerking heel precies wist over te brengen welke input ze van mij nodig had. Wat een feestje dat ik in een eigen project tegen een probleem opliep waar Irene voor kon vragen.
Hugo Schuitemaker

Voornamelijk fotograaf

Omdat ik Irene Cecile’s stijl en originaliteit erg mooi vind, vroeg ik haar om de album cover voor de heruitgave van mijn cd Roofgarden te ontwerpen, en het was meteen raak. Later vroeg ik haar om een presentatie van haar werk te geven tijdens het NS – Try Out Festival dat ik programmeerde in de perron wachtkamers van Leiden Centraal. Ik zou zeggen: fijn om mee samen te werken en erg smaakvol en verfijnd als artiest.
Vivienne Aerts

jazz zangeres en songwriter

Ik vond het fijn werken met Irene; ze is goed bereikbaar en lost ‘problemen’ snel op. Ik ben erg tevreden met het resultaat, en krijg leuke reacties.
Anne Geene

fotograaf

Irene is zowel heel plezierig om mee samen te werken, als dat ze heel goed is in wat ze maakt. Ze denkt mee zo lekker ver buiten “the box”, heeft een hele fijne rustige manier van doorvragen en komt dan met onverwachte schatten aan ideeen en suggesties. Haar illustraties zijn een lust voor het oog, je kunt zien dat ze met veel plezier haar werk doet. Al met al een aanwinst dat zij zich heeft ingezet om van het best ingewikkelde project van de Geluksroute iets moois te maken.
Marike van IJssel

De Geluksroute

Irene is creatief, betrokken en toegewijd. Ze heeft goed doorgevraagd naar ons concept en onze wensen en zo maakte ze een persoonlijk ontwerp voor ons, dat precies bij ons paste. Ik zou het zeker aanraden met haar te werken!
Liesbeth Korpershoek

Zangeres, zangpedagoog en logopedist

Irene is niet alleen een getalenteerde illustrator, maar ook nog een heel fijn persoon om mee te werken. Ze is professioneel, luistert goed naar je wensen en mengt dit met haar eigen creativiteit om iets heel moois neer te zetten. Ze heeft aan de kaft van mijn proefschrift gewerkt in een periode waarin ik zelf afwisselend bereikbaar was door werkdrukte en buitenlandverblijf, maar had zich flexibel opgesteld en zorgde er voor dat mijn schema ook in haar schema paste. Ik heb veel complimenten gehad op de kaft en zou haar aan iedereen aanbevelen.
Jona Mijalkovic

onderzoeker, Vrije Universiteit Amsterdam

Irene maakte voor ons ​een tekening van de woning van de secretaris van onze vereniging: een persoonlijk afscheidscadeau. Met veel oog voor detail en liefde voor het tekenen heeft ze een mooie prent voor ons gemaakt. Het is helemaal het huis van onze secretaris, en ze was zeer verguld met haar prent.
Buurtvereniging Maredorp

Vanuit de beweging Zinderend. Nu werk ik nu al 2 jaar naar volle tevredenheid samen met Irene Cecile. Zij heeft in die periode bewezen niet alleen goed te zijn in haar directe vakgebied, maar is ook in staat gebleken om inhoudelijk mee te denken en dat weer te vertalen in aanpassingen/verbeteringen.

Gidie Ritzerveld

Lid van de Stuurgroep Zinderend.Nu

Voor de publicatie van mijn eerste columnbundel heeft Irene illustraties gemaakt. Ik liet haar vrij in haar eerste ideeen, en die bevielen gelijk goed. Irene begrijpt snel waar haar klanten naar zoeken. Voor mijn bundel heeft ze humoristische illustraties gemaakt die precies passen bij de toon van mijn columns. Mijn lezers vonden de illustraties ook erg aansprekend. Ik kan Irene zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een illustrator die zonder teveel uitleg de kern weet samen te vatten in mooie illustraties.
Annechien Lubbers

schrijver en oprichter, Sparkling Storytellers

Irene’s interpretation of my vision is spot on. Her style also fits perfectly with what I want for the cover illustration of my thesis. If I need another illustration, I would totally ask her again!
Insani Abdi Bangsa

Biomedical Engineering Student, TU Delft

Irene was precies de juiste persoon om voor ons het stripboek over wetenschappelijk medicijnonderzoek voor kinderen te illustreren. Met haar achtergrond als bioloog en ervaring met wetenschapscommunicatie wist ze precies wat we nodig hadden. Irene stelt heldere en concrete vragen om uit te vinden wat je echt wilt, verdiept zich grondig in de doelgroep en heeft waardevolle inzichten. Zo hielp ze ons onze ideeën nog sterker uit te dragen. Kortom, een illustratietalent dat precies weet wat je wilt en nodig hebt en met wie het fijn werken is!

Prof.dr. Jos van den Broek

Emeritus hoogleraar Wetenschapscommunicatie, Universiteit Leiden

Reddingsbrigade Nederland heeft nieuwe posters ontwikkeld voor meer veiligheid in, op en langs water. Aan de hand van onderwerpen die benoemd moesten worden maakte Irene de illustraties die dat verbeelden. Totaal zijn er drie themaposters gemaakt die alle onderwerpen per thema in één overzicht zeer aantrekkelijk weergeven. De samenwerking is zeer prettig geweest. Irene maakt duidelijke en realistische planningen, is snel met aanpassingen en correcties en staat ruimschoots open voor eigen inbreng en suggesties.
Sander Zeilstra

Communicatie, Marketing & Fondsenwerving, Reddingsbrigade Nederland

Irene is een illustrator die medische processen goed kan verbeelden, ook als het inhoudelijk wat specialistischer wordt. Ze heeft ons geweldig geholpen met een illustratie op celniveau over hoe we vasoconstrictie op verschillende manieren kunnen verminderen.

Amel Eman Abdulle

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Beautiful and wonderful illustration, in line with the philosophy of the KonMari method.
Moeko Noda

Social Media Manager, KonMari Media

Irene is een illustrator die ik erg aan kan raden. Ze verzorgde de illustraties voor het kinderboek ‘Het reisdagboek van Travis Montgomory’. Irene is enthousiast, nogal creatief en kan goed omgaan met feedback. Door haar goede communicatie en flexibele houding is het erg prettig samenwerken. Ik kijk uit naar een volgend boek met haar!
Jolijn Swager

Uitgever, Volt kinderboeken

Voor het kinderboek Wilde planten (Informatiereeks, Documentatiecentrum) maakte Irene een prachtige spread met doodgewone planten die in onze directe omgeving te vinden zijn, op straat of in een weitje. De illustratie is een echte knaller geworden. Daarbij was de samenwerking met Irene vlot en gezellig – ook belangrijk.
Cecile Bolwerk

coördinerend redacteur, Schoolsupport

We hebben Irene gevraagd illustraties te maken voor een lesprogramma binnen het Rijksmuseum Boerhaave. Eerder gebruikten we foto’s, maar die vond de doelgroep te schokkend. Irene heeft ons snel en duidelijk geholpen met welke type tekeningen het meest geschikt zijn voor de doelgroep. Dit leverde goede medische tekeningen op, die nu veel geschikter zijn. Het contact verliep makkelijk en soepel.
Rosalie Blom

projectleider educatie, Rijksmuseum Boerhaave

Irene heeft prachtige gedetailleerde illustraties gemaakt voor mijn onderzoeksproject en heeft me enorm geholpen met haar suggesties voor de tekeningen. De samenwerking met Irene verliep gemakkelijk en de illustraties werden zeer vlot opgeleverd. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en hoop dat we in de toekomst nog eens zullen samenwerken.
Dr. Mira Staphorst

onderzoeker, Amsterdam UMC

Ik heb prettig samengewerkt met Irene Cécile. Ze dacht goed mee over een afbeelding die bij ons artikel zou passen. Aanpassingen tijdens het proces waren allemaal mogelijk met ook wat extra items voor verderop in het artikel.
Christi Waanders

Hoofdredacteur, LUMC Magazine

Irene maakte voor ons meer dan 120 reken-uitleg-filmpjes voor kinderen. De filmpjes zijn erg duidelijk en helder, en door de vrolijke luchtige stijl en het opgewekte introductie-filmpje ook heel leuk om te zien. Irene stelt goede vragen, luistert aandachtig, denkt mee en leeft zich in in de doelgroep. Zo hielp ze de filmpjes nog beter te maken. De filmpjes zijn een groot succes geworden; ze worden vaak bekeken en we krijgen veel complimenten, zowel van leerlingen, docenten als ouders.
Prof. dr. Henk Tijms

Emeritus hoogleraar toegepaste wiskunde, voorzitter Stichting Goed Rekenonderwijs

Als ZZP-er is het zoeken naar een balans tussen een persoonlijk en zakelijke uitstraling. Irene Cécile heeft meteen goed ingeschat waar ik naar op zoek ben en illustraties gemaakt waar mijn klanten mij en mijn aanpak in terug kunnen zien. Speels, maar secuur en met een scherpe thematische focus. Een prettige samenwerking en waar mijn contacten van gaan glimlachen. En ik natuurlijk ook!
Sarah Verroen

Fish & Farm

Ik vond het heel bijzonder om te zien hoe Irene direct de kern wist te raken van ons werk. Persoonlijk en kwetsbaar, maar met een prettige dosis humor!
Sietske Steenbergen

Projectcoördinator, Stichting Present Leiden

Irene luisterde zorgvuldig en dacht actief met me mee. Hierdoor zijn de illustratie in mijn proefschrift en de omslag van het boekje helemaal van mij gebleven, en tegelijkertijd mooier geworden dan ik me zelf had kunnen voorstellen.
Tessa de Leur

Docent geschiedenis, vakdidacticus, onderzoeker, Universiteit van Amsterdam

Irene begreep meteen wat ik wilde – ik heb veel complimenten gekregen! Ze bekijkt de mogelijkheden vanuit praktisch en esthetisch perspectief, en werkt op een creatieve en precieze manier, met mooi resultaat.
Jenneke van der Wal

Docent taalkunde, Harvard University

Ik zou iedereen aanraden om met Irene samen te werken. Haar illustraties zijn prachtig en komen bovendien op een heel leuke, professionele manier tot stand. Er hangt nu een echte Irene Cecile aan de muur!

Ingo Fuchs

Beleidsmedewerker, Stichting Onder Een Dak

Voor het voormalige Legermuseum in Delft, nu genaamd het Nationaal Militair Museum te Soest,  heb ik Irene gevraagd mee te denken met een visuele online uniform-determinatie-tool. De samenwerking was bijzonder prettig: ze is flexibel, ze denkt goed mee bij de ontwikkeling van de tools en de achterliggende technieken. Ze heeft meer dan 400 prachtige illustraties van uniform-onderdelen gemaakt en heeft zo lastige termen en begrippen vertaald naar simpele afbeeldingen die ook voor leken begrijpelijk zijn. Simpel, helder en duidelijk. Maar ook gewoon hele mooie sfeerbeelden!
Annet Ruseler

Digitaal contentbeheerder, Nationaal Militair Museum

Dat iemand het precies zo kan maken als je zelf voor ogen hebt, dat is een grote kwaliteit. Irene Cecile kan dat.
Erna Slangen

Eigenaar, Arnuz

Irene’s ontwerpen zijn helder, duidelijk en spreken direct aan. Ze werkt snel en zorgvuldig, met oog voor detail. Ze voelde goed aan wat ik wilde bereiken (kon bijna mijn gedachten lezen) en verraste me met haar input. En dat is precies waarom je je een ontwerper inhuurt: om je te verrassen met ontwerpen die je zelf nooit bedacht zou kunnen hebben, maar wel precies passen bij dat wat je zelf wilde uitdragen.
Quin van Dam

psychodynamisch psychotherapeut

Het is heel prettig om met Irene samen te werken. Ze is vakbekwaam, heel creatief en plezierig en helder in haar communicatie.
Xandra van der Steen

GZ-psychologe, Samenwerkende Psychologen Leiden

Ik vind het heel fijn om samen te werken met Irene Cecile. Ze begreep snel wat ik bedoelde en zette alle ideeën om in beelden. Irene kan heel goed tekenen en naast creatief, speels en ruimdenkend is ze ook zakelijk en ondernemend. Het is fijn om afspraken met haar te maken. Die komt ze altijd na. Irene is lief!
Julia van den Broek

Julia's Fotomuseum

Irenes kaftonwerp is uitnodigend en elegant, en heeft van het proefschrift echt iets bijzonders gemaakt. Het uitnodigende karakter was Irenes speerpunt, en gezien het aantal complimenten voor de kaft raakte dit echt een snaar bij mensen. Het ontwerpproces was erg prettig: na een fijne brainstormsessie samen maakte Irene een paar alternatieve ontwerpen. Dankzij haar achtergrond in de biologie had Irene bovendien ook inzicht in de inhoud van het proefschrift — een leuke extra. De uiteindelijke bestanden leverde ze snel aan, met een grote zorgvuldigheid. Ik kan Irenes werk alleen maar ten hoogste aanbevelen!
Onno Broekmans

Software engineer, Lumicks

Irene is een fantastisch ontwerper met een duidelijk eigen signatuur. Mijn wensen waren nogal specifiek, maar ze wist mijn verwachtingen telkens te overtreffen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat, en heb van meerdere cliënten complimenten gekregen.
Marijn van 't Veer

Fotograaf, BMV.foto

Ik heb de samenwerking met Irene als zeer aangenaam ervaren. Irene heeft niet alleen veel goede ideeën, maar bezit ook de vaardigheid je kennis en ideeën goed over te brengen, te luisteren, te sturen. Ze is goed bereikbaar voor vragen.
Desiree van den Hoonaard

Kandidaat-notaris, Verhees Notarissen

Wij waren op zoek naar een heel andere look en feel dan gebruikelijk is voor een nieuw online business-to-business webplatform. Bij toeval kwamen we in contact met werk van Irene en hadden meteen vertrouwen in de samenwerking. In eerste instantie waren we zelf een beetje zoekende naar de juiste richting en het goede van Irene was dat ze geduldig mee bewoog en een voor haar redelijk nieuwe stijl heeft opgeleverd. De doelstelling van een heel andere look en feel is helemaal geslaagd en daarnaast krijgen we heel positieve feedback van veel zakenrelaties uit de hele wereld.

Floris van Eijndhoven

General Manager, IngreCore

Pin It on Pinterest

Share This