Medische illustraties

Met mijn achtergrond als bioloog en interesse voor de medische wetenschap, maak ik graag medische educatieve illustraties, medische informatiefolders en medische infographics. Medische illustraties kunnen helpen abstracte kennis of emotioneel geladen onderwerpen beter over te brengen.

Ik werk graag samen met ziekenhuizen of patiëntenorganisaties, en vind het belangrijk en waardevol om patiënten te informeren of te helpen beter met hun ziekte om te kunnen gaan.
Dat kan in de vorm van illustraties die een bestaande tekst ondersteunen, of een opgemaakte infographic of folder waarbij tekst en beeld nog intensiever samenwerken.

Ik help jou ook graag met medische illustraties of een medische infographic, en zoek graag met jou naar een vorm die het beste past bij de doelgroep, de informatie en de uitstraling van je organisatie, stichting of instelling. Ik heb veel ervaring met werken voor kinderen, laaggeletterden en mensen met een niet-Nederlandse taalachtergrond.

Wil je dat ik ook voor jou aan de slag ga? Leuk!
Bel of mail me voor een vrijblijvend gesprek, afspraak of een offerte.
thee-koekjes
06–36001150
irenececile@gmail.com

Mijn illustraties zijn geschikt voor drukwerk en voor online of digitaal gebruik. Ook is het op deze manier mogelijk om interactieve illustraties te maken. Ik kan illustraties maken met pixels of vectoren. Bij vectortekeningen staat de resolutie niet vast; de afbeeldingen zijn oneindig te vergroten zonder kwaliteitsverlies.

zon

 

Zullen we elkaar volgen? Leuk!
irene-cecile-facebookirene-cecile-instagramirene-cecile-linkedin

Contact

Heb je een vraag, opmerking, wil je een offerte of een gewoon een kopje thee - mail of bel dan even:

Pin It on Pinterest

Share This