Infographics

Naast illustraties maak ik ook infographics *. Infographics combineren tekst en beeld om op een toegankelijke manier informatie over te brengen. Infographics verbeelden meestal educatieve of wetenschappelijke informatie, maar kunnen ook persoonlijker zijn.

Ik help jou ook graag met een infographic, en zoek graag met jou naar een vorm die het beste past bij de doelgroep, informatie en de uitstraling van je bedrijf of instelling.

Werken met bestaande teksten of samenwerken met een tekstschrijver is geen probleem. Zelf teksten (her)schrijven vind ik ook leuk – en dan ben jij in één keer klaar 🙂

Wil je dat ik ook voor jou aan de slag ga? Leuk!
Bel of mail me voor een vrijblijvend gesprek, een offerte of koffie/thee met koekjes.
thee-koekjes
06–36001150
irenececile@gmail.com

*) Een infographic of informatieve illustratie geeft een informatieve weergave van verschillende objecten met een combinatie van tekst en beeld. Dit kan in de vorm van een kaart, grafiek, diagram, aanwijsplaat, flowchart of instructieve tekening. Een visuele gebruiksaanwijzing, ‘how-to’ of handleiding.
Infographics zijn bedoeld voor het overdragen van informatie, data en kennis. Ze worden vaak gebruikt in nieuws- en achtergrondartikelen, in financiële jaarverslagen, in openbaar vervoerssystemen als verklarend beeld, en voor wetenschappelijke of educatieve doeleinden. Of om een subjectief en leuk persoonlijk verhaal te vertellen.

zon

 

Zullen we elkaar volgen? Leuk!
irene-cecile-facebookirene-cecile-instagramirene-cecile-linkedin

Contact

Heb je een vraag, opmerking, wil je een offerte of een gewoon een kopje thee - mail of bel dan even:

Pin It on Pinterest

Share This