In deze podcast heb ik het over ondernemerseenzaamheid. Niet per se het alleen zijn, maar vooral het je alleen vóelen, als ondernemer, als zzp-er, als illustrator. Hóeveel lieve fijne mensen je ook om je heen hebt, niet iedereen begrijpt hoe het is om een eigen bedrijf te hebben. Om in je eentje helemaal te moeten bedenken wat je doet, en dan helemaal alleen verantwoordelijk te zijn voor je successen en je tegenslagen. Dat kan best wel eenzaam voelen.

“You are the average of the five people you most associate with,” zei John Rohn. Je bent het gemiddelde van de vijf mensen waarmee je je omringt. En dat moeten dan dus wel de mensen zijn die bij je passen. Gelijkgestemden, like-minded people.

In deze podcast heb ik het hier over, en geef ik je tips om meer gelijkgestemden te vinden en je ondernemerseenzaamheid te verkleinen.

Laat je het weten als je hier iets aan had, of ergens meer over wilt weten?
Stuur me mailtje of een berichtje via Instagram, Facebook of Linkedin. Dankjewel!

Mentoring / coaching voor illustratoren:

Vond je dit een fijne leerzame aflevering? Zou je willen dat ik je help met het ondernemersstuk, een eindje met je meeloop?
Misschien is mijn coaching/mentoring traject ook wel iets voor jou: speciaal voor illustratoren, en vooral op het gebied van ondernemen. Hoe zorg je dat je klanten krijgt, hoe bepaal je hoeveel je voor een illustratie vraagt, of voor een project, hoe zorg je dat je genoeg verdient om je baan op te zeggen, hoe doe je je marketing, enzovoorts.

En daarnaast kan ik natuurlijk ook inhoudelijk goed meedenken, als collega-illustrator. Meer informatie hierover vind je hier.
Neem even contact op via mail, whatsapp of social media, of boek gelijk een vrijblijvende call. Dan maken we kennis, kijken we of het klikt, en kijken we wat jij zou willen of nodig zou hebben – en of ik dat jou kan bieden. Als ik denk dat een ander je hier beter bij zou kunnen helpen, laat ik je dat natuurlijk ook graag weten.

Kijk op www.irenececile.com/coaching voor meer informatie.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn

Pin It on Pinterest

Share This