Netwerken – maar dan op een leuke, lichte en fijne manier.

Netwerken is eigenlijk verbinden met andere mensen. Praten, vertellen, en elkaar helpen door het uitwisselen van informatie, ideeën en contacten. Op een fijne manier, die voor beide partijen goed is.

En dus niet: “Ik ben Hildegard, ik zag je staan en ik wil je aura readen. Mijn praktijk zit in Hilversum, kun je vrijdag, of liever donderdag al?”
En ook niet: “Ik ben Werner en ik verkoop illustraties. En ik heb hier een tekening die perfect is voor iemand als jij.”
Niet verkopen, geen trucjes, niet opdringen, niet pushen, niet manipuleren.

Ik ben heel benieuwd wat jij uit deze podcast haalt. Wat neem jij mee, wat ga jij doen, wat wordt jouw eerste nieuwe stap op het vlak van netwerken? Ik hoor het graag! – op Instagram, Facebook of Linkedin.

coaching/mentoring voor illustratoren

Wil jij ook (meer) gaan verdienen met je illustraties, maar lukt het ondernemen nog niet zo goed, of zou dat beter kunnen? Ik help je graag!

In mijn coaching/mentoring traject voor illustratoren (startend of verder gevorderd) hebben we het over je aanbod, doelgroep, je specialisatie binnen de illustratie-markt en welke prijs je voor je werk vraagt. En: hoe zorg je voor meer zelfvertrouwen, hoe kun je je werk verkopen, hoe stel je een offerte op, en hoe komen klanten naar je toe?

En, als collega-illustrator, kan ik naast het ‘zakelijke stuk’ natuurlijk ook goed inhoudelijk met je meedenken.

Helemaal op maat, helemaal aangepast aan jouw behoeften. Meer informatie hierover vind je hier.

Pin It on Pinterest

Share This