Een tekening op Facebook zetten, je eerste werk in een andere stijl publiceren, je prijzen op je website zetten, een foto van jezelf plaatsen of een tekst die kwetsbaar voelt. Je wilt wel, maar… wat zullen andere mensen hier van vinden??

Soms staat iets zo dichtbij je, of voelt het zo kwetsbaar om ergens mee tevoorschijn te komen, dat het bijna pijn doet.

Luister deze podcast als je dat in enige mate herkent. Als jij je zorgen maakt om de mening van anderen. Of dat nou ‘anderen’ in  het algemeen zijn, of een specifiek persoon. Ik help je er doorheen. En aan het einde van de aflevering druk jij op “publiceer”, “verzenden” of Enter. Voel de angst, en doe het tóch!

Héél leuk als je me me tagt met waar jij mee tevoorschijn komt, op Instagram, Facebook of Linkedin.

Linkjes:

coaching/mentoring voor illustratoren

Kun je wel tekenen (of je dat nou leerde in een opleiding of niet), maar lukt het opzetten van je bedrijf nog niet zo goed, of zou dat beter kunnen? Daar help ik je graag bij!

Meer advies voor jou als (startende of verder gevorderde) illustrator geef ik je in mijn coaching/mentoring traject: speciaal voor illustratoren, en vooral op het gebied van ondernemen.

We hebben het over je aanbod, doelgroep, je specialisatie of niche binnen de illustratie-markt, welke prijs vraag je voor je werk, hoe zorg je voor meer zelfvertrouwen, hoe kun je je werk verkopen (of vind je dat een rot-term?), hoe stel je een offerte op, hoe presenteer je jouw werk, en hoe komen klanten naar je toe?
En, als collega-illustrator, kan ik naast het ‘zakelijke stuk’ natuurlijk ook goed inhoudelijk met je meedenken.

Ik loop 6 maanden met je mee. Helemaal op maat, helemaal aangepast aan jouw behoeften. Meer informatie hierover vind je hier.

Pin It on Pinterest

Share This