In deze podcast praat ik met Marcel Hendrickx, auteur van “Zeg me dat ik oké ben” en “Burnout begint al in de kleuterklas. Marcel is internationaal erkend NLP-trainer en doet onderzoek naar perfectionisme. Hij ontwikkelde een methode om mensen met perfectionisme te helpen, en heeft al meer dan 150 perfectionismecoaches opgeleid.

In dit interview vertelt hij over de 10 symptomen van perfectionisme, oorzaken en gevolgen, en vertelt hij over de OCP-methodiek die hij toepast om mensen die last hebben van perfectionisme te helpen.

Hij vertelt ons een verhaaltje over een klein vrij konijntje waar ik helemaal stil van wordt, over het inruimen van de vaatwasser, over todo-lijstjes moeten maken, hoe een ongepland weekend niet prettig kan voelen, liefdevol praten tegen je spiegelbeeld en een avondritueel met je kind. En over moeten versus willen en denken versus voelen.

Luister je mee?
Ik ben heel benieuwd wat jij uit deze podcast haalt. Ik hoor het graag! – op InstagramFacebook of Linkedin.

En wil je kans maken om het boek “Zeg me dat ik oké ben” te winnen? Laat dan even een reactie achter onder één van de  Instagram-posts bij deze aflevering, dan ga ik rond 5 september 2023 lootjes trekken.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn

Linkjes:

  • Het Ontwikkelingsinstituut
  • Op zoek naar een perfectionismecoach die met de OCP-methodiek (die Marcel in de podcast omschrijft) werkt? Kijk op de website van het VZW voor België, en op die van de NIPC voor Nederland. 
  • Ik verwijs ook naar de podcast van Tim/Tom waarin zij met Marcel Hendrickx spreken. 

coaching/mentoring voor illustratoren

Wil jij ook (meer) gaan verdienen met je illustraties, maar lukt het ondernemen nog niet zo goed, of zou dat beter kunnen? Ik help je graag!

In mijn coaching/mentoring traject voor illustratoren (startend of verder gevorderd) hebben we het over je aanbod, doelgroep, je specialisatie binnen de illustratie-markt en welke prijs je voor je werk vraagt. En: hoe zorg je voor meer zelfvertrouwen, hoe kun je je werk verkopen, hoe stel je een offerte op, en hoe komen klanten naar je toe?

En, als collega-illustrator, kan ik naast het ‘zakelijke stuk’ natuurlijk ook goed inhoudelijk met je meedenken.

Helemaal op maat, helemaal aangepast aan jouw behoeften. Meer informatie hierover vind je hier.

Online cursus: vind je illustratie specialisatie

Wil jij ook weten welke illustratie niche helemaal bij jou past? Zodat jij precies maakt waar je blij van wordt? En zodat mensen precies weten waarvoor ze jou kunnen inhuren en je hogere prijzen kunt gaan vragen?

Welke illustratie niches zijn er eigenlijk, wat is er mogelijk? En wat past dan bij jou? Meer informatie hierover vind je hier.

Pin It on Pinterest

Share This