In deze aflevering praat ik met Linda Brandwijk, ondernemerscoach en Zakelijk Human Design/ BG5™ expert die haar cliënten vertrouwd maakt met hun authentieke manier van ondernemen en marketing. Ook is zij docente bij het BG5™ Business Institute, waar ze de opleidingen Foundation Course en Profit Potential Certification Course aan internationale studenten geeft. Haar achtergrond ligt daarnaast met name op het vlak van communicatie, PR en mediation. Ze is gegrepen door de accuraatheid en diepgang van de BG5™ informatie en gebruikt haar intuïtieve gave om vragen inzichtelijk te maken en praktische handvatten te geven, wat zorgt voor duidelijkheid, flow en plezier, ofwel: Bliss!

We hebben het over wat Human Design nou eigenlijk precies is, wat het verschil is met BG5, hoe je je ‘chart’ opvraagt, en wat al die termen en getallen zeggen over wie jij bent – als persoon en als ondernemer. Wat voor een type ondernemer ben jij, hoe trek je klanten aan, en wat betekenen die vakjes, getallen en lijntjes daartussen?

En: ik leer dat ik in een grote organisatie heel goed als HR-manager zou functioneren. Dat gaat deze gelukkige einzelgänger nu niet uitproberen, maar je weet maar nooit 😉

En al die getalletjes, vakjes en kleurtjes waar we het over hebben? Hieronder mijn chart, dan kun je lekker meekijken.

coaching/mentoring voor illustratoren

Kun je wel tekenen (of je dat nou leerde in een opleiding of niet), maar lukt het opzetten van je bedrijf nog niet zo goed, of zou dat beter kunnen? Daar help ik je graag bij!

Meer advies voor jou als (startende of verder gevorderde) illustrator geef ik je in mijn coaching/mentoring traject: speciaal voor illustratoren, en vooral op het gebied van ondernemen.

We hebben het over je aanbod, doelgroep, je specialisatie of niche binnen de illustratie-markt, welke prijs vraag je voor je werk, hoe zorg je voor meer zelfvertrouwen, hoe kun je je werk verkopen (of vind je dat een rot-term?), hoe stel je een offerte op, hoe presenteer je jouw werk, en hoe komen klanten naar je toe?
En, als collega-illustrator, kan ik naast het ‘zakelijke stuk’ natuurlijk ook goed inhoudelijk met je meedenken.

Ik loop 6 maanden met je mee. Helemaal op maat, helemaal aangepast aan jouw behoeften. Meer informatie hierover vind je hier.

Pin It on Pinterest

Share This