Hoe maak je je doelen en je dromen als illustrator waar? 

Stel je voor dat je als illustrator (of bijna-illustrator) je doelen en dromen waar kunt maken. In deze podcast ontdek je één van de grote ondernemersgeheimen die ik mijzelf ook steeds voorhoudt als ik het vertrouwen even verlies, of als het even niet meer zo lijkt te lukken

Je onzekerheid is als een regenachtige dag, dus beschouw het ook zo. Denk niet “nu kan ik mijn zomerkleren wel weggooien” als het een dag flink regent en grijs is, en geef op eenzelfde manier niet op als je even geen vertrouwen meer in je dromen of je doelen meer hebt. Na regen komt zonneschijn, na wanhoop komt inspiratie. 

Blijf gefocust, houd vol, zie je ‘falen’ als leermomenten, vier je successen, en stay in line

Luister je mee? En laat je het me weten als iets aan deze podcast had? Heel graag! Stuur me even een DM op Instagram, ik vind het superleuk om van je te horen!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn

Online cursus: vind je illustratie specialisatie

Wil jij ook weten welke illustratie niche helemaal bij jou past? Zodat jij precies maakt waar je blij van wordt? En zodat mensen precies weten waarvoor ze jou kunnen inhuren en je hogere prijzen kunt gaan vragen?

Welke illustratie niches zijn er eigenlijk, wat is er mogelijk? En wat past dan bij jou? Meer informatie hierover vind je hier.

coaching/mentoring voor illustratoren

Wil jij ook (meer) gaan verdienen met je illustraties, maar lukt het ondernemen nog niet zo goed, of zou dat beter kunnen? Ik help je graag!

In mijn coaching/mentoring traject voor illustratoren (startend of verder gevorderd) hebben we het over je aanbod, doelgroep, je specialisatie binnen de illustratie-markt en welke prijs je voor je werk vraagt. En: hoe zorg je voor meer zelfvertrouwen, hoe kun je je werk verkopen, hoe stel je een offerte op, en hoe komen klanten naar je toe?

En, als collega-illustrator, kan ik naast het ‘zakelijke stuk’ natuurlijk ook goed inhoudelijk met je meedenken.

Helemaal op maat, helemaal aangepast aan jouw behoeften. Meer informatie hierover vind je hier.

Pin It on Pinterest

Share This