In deze aflevering praat ik met Ap Dijksterhuis. Ap is psycholoog en hoogleraar psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, en gespecialiseerd in het onderbewuste, geluk, gedragsverandering en inspiratie. Hij is bekend van onder andere de boeken “Het slimme onbewuste”, “Op naar geluk” en “Inspiratie“.

We hebben het over wat inspiratie is, hoe dat zich onderscheidt van creativiteit en intuïtie, wat er in je onbewuste gebeurt op het moment dat je een ingeving krijgt en hoe je meer inspiratie je leven in kunt lokken. 

Een gesprek over knikkers, beslissingen nemen, hoe inspiratie lijkt op verliefdheid, de ideale dagroutine van succesvolle mensen en waar mensen op hun sterfbed spijt van  hebben. 

Welke soorten inspiratie zijn er, uit welke fasen bestaat het, en hoe kun je inspiratie stimuleren?

Leuk als je gezellig meeluistert! En ik ben zoals altijd heel benieuwd wat jij uit deze podcast haalt. Ik hoor het graag! – op InstagramFacebook of Linkedin.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn

coaching/mentoring voor illustratoren

Wil jij ook (meer) gaan verdienen met je illustraties, maar lukt het ondernemen nog niet zo goed, of zou dat beter kunnen? Ik help je graag!

In mijn coaching/mentoring traject voor illustratoren (startend of verder gevorderd) hebben we het over je aanbod, doelgroep, je specialisatie binnen de illustratie-markt en welke prijs je voor je werk vraagt. En: hoe zorg je voor meer zelfvertrouwen, hoe kun je je werk verkopen, hoe stel je een offerte op, en hoe komen klanten naar je toe?

En, als collega-illustrator, kan ik naast het ‘zakelijke stuk’ natuurlijk ook goed inhoudelijk met je meedenken.

Helemaal op maat, helemaal aangepast aan jouw behoeften. Meer informatie hierover vind je hier.

Linkjes:

Online cursus: Prijsbepaling en licenties voor illustratoren

“Prijsbepaling en licenties voor illustratoren” is dé meest praktische en diepgaande training op het gebied van prijzen, licenties, uurtarieven en kortingen voor jouw illustraties. 

Als jij op zoek bent naar een uurprijs waar je achter staat, een prijsmodel dat bij je past, weet je hoe je een projectprijs berekent en hoeveel kosten je kunt rekenen voor gebruikslicenties (en je je tekeningen beschermt), dan is dit de training voor jou.

En alles over jouw waarde als illustrator, concurrentie minder een rol laten spelen, je money mindset, auteursrecht, licenties (en wat zijn redelijke licentie-prijzen), kortingen, vriendenprijsjes en nog veel meer.

Online cursus: vind je illustratie specialisatie

Wil jij ook weten welke illustratie niche helemaal bij jou past? Zodat jij precies maakt waar je blij van wordt? En zodat mensen precies weten waarvoor ze jou kunnen inhuren en je hogere prijzen kunt gaan vragen?

Welke illustratie niches zijn er eigenlijk, wat is er mogelijk? En wat past dan bij jou? Meer informatie hierover vind je hier.

Pin It on Pinterest

Share This