Als je geld wilt verdienen met je illustraties, zul je je illustraties op een manier moeten verkopen.
In deze nieuwe aflevering van de Nederlandse Illustratie Podcast vertel ik je over het állerbelangrijkste ingrediënt van een succesvol verkoopgesprek.

Ik vertel je over het verschil tussen een koper en een verkoper. Dat klinkt nu heel suf en simpel, maar ik bedoel het anders dan hoe het in de Van Dale staat. En waarom jij altijd de koper wilt zijn.

En, ondanks dat je natuurlijk wel geld wilt verdienen met je tekeningen, waarom het doel is niet is om geld te verdienen aan elk verkoopgesprek.

Luister je mee?
En laat je het me weten als iets aan deze podcast had, of als je iets voelde, iets dacht, iets (anders) gaat doen? Heel graag! Stuur me even een DM op Instagram, ik vind het superleuk om van je te horen!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn

Online cursus: vind je illustratie specialisatie

Wil jij ook weten welke illustratie niche helemaal bij jou past? Zodat jij precies maakt waar je blij van wordt? En zodat mensen precies weten waarvoor ze jou kunnen inhuren en je hogere prijzen kunt gaan vragen?

Welke illustratie niches zijn er eigenlijk, wat is er mogelijk? En wat past dan bij jou? Meer informatie hierover vind je hier.

coaching/mentoring voor illustratoren

Wil jij ook (meer) gaan verdienen met je illustraties, maar lukt het ondernemen nog niet zo goed, of zou dat beter kunnen? Ik help je graag!

In mijn coaching/mentoring traject voor illustratoren (startend of verder gevorderd) hebben we het over je aanbod, doelgroep, je specialisatie binnen de illustratie-markt en welke prijs je voor je werk vraagt. En: hoe zorg je voor meer zelfvertrouwen, hoe kun je je werk verkopen, hoe stel je een offerte op, en hoe komen klanten naar je toe?

En, als collega-illustrator, kan ik naast het ‘zakelijke stuk’ natuurlijk ook goed inhoudelijk met je meedenken.

Helemaal op maat, helemaal aangepast aan jouw behoeften. Meer informatie hierover vind je hier.

Pin It on Pinterest

Share This